Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Rémelem segítetek!Válaszotokat előre is köszönöm!

Főoldal » Középiskola » Kémia
581
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
szén + oxigén = szén-monoxid
hidrogén + oxigén = víz
nitrogén + hidrogén = ammónia
metán + oxigén = szén-dioxid + nitrogén
nátrium + klór = nátrium-klorid
magnézium + oxigén = magnézium-oxid
hidrogén + szén-dioxid = szénsav
kálcium + oxigén + szén = kálcium-oxid + szén-dioxid
0