Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget szeretnék

Főoldal » Középiskola » Matematika
449
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
 8/18  =  4/9  = 2/3

 50/72  =  25/36  = 5/6

Egyszerűsítsd a törteket, és akkor kölün a számlálóból, külön a nevezőből gyököt tudsz vonni számológéppel, de ha szemfüles vagy, láthatod hogy szép négyzetszámok jönnek ki egyszerűsítés után.

0