Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi pénzt helyezzünk el a bankban évi 7.2 %-os kamatos kamatra, ha 4 év múlva 70.000ft-ot szeretnénk felvenni?

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
435
Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
70000 = `x*1.072^4`

x = `70000/1.072^4` = 53 005 Ft-ot kell betenni.
0