Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
475
Légyszíves segítsétek megoldani köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
7,

3 éjszaka az összesen `3*13.7` = 41,1 euró, fejenként `41.1/3` = 13,7 euró

3 reggeli: `3*2.4` = 7,2 euró

2 ebéd: `2*7.6` = 15,2 euró

3 vacsora: `3*5.3` = 15,9 euró

Összesen fejenként: 13,7 + 7.2 + 15,2 + 15,9 = 52 euró lesz.
0