Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
438
Légyszíves segítsetek megoldási
Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5,

`3,5*10^4` m = 35000 m = 350 000 dm = `3.5*10^1` km

`2.2*10^3` l = 2230 l = 22,3 hl = `2.2*10^5` cl

6,

`3.47^2` = 12,04

`root()(4.9547)` = 2,23

0