Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hatarozd meg az alfa es beta szögek nagyságát

Főoldal » Általános iskola » Matematika
445
Nem tudjuk megoldani.Valaki segitene??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`alpha` = 180-127 = 53°

`beta` = `180-(alpha+48)` = `180-(53+48)` = 79°`
0