Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 8.osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
801
Határozd meg a következő számok négyzetgyökét!
 144,0 
 240,8 
 4561 
 5960 
 23 450 
 25 460 
 38 200 000 
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!
√ 144,0 = 12
√ 240,8 = 15,5 1773179
√ 4561 = 67,535 17602
√ 5960 = 77,20 103626
√ 23 450 = 153, 1339283
√ 25 460 = 159,56 19002
√ 38 200 000 = 6180,6 14856

( Nagyon egyszerű annyi az egész hogy beírod a számológépedbe először a számot és utána gyökjel és egyenlőség jel
Vagy ha olyan géped van először gyökjel és utána a szám és úgy egyenlőség jel )
Remélem hogy tudtam segíteni ! : D
Módosítva: 4 éve
0