Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek. Tudna valaki segíteni előre is köszönöm. :)

Főoldal » Középiskola » Matematika
545
Határozza meg c értékét, ha az x²+√2×x+c=0 egyenletnek pontosan egy valós megoldása van!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A diszkrimináns nulla.

`root()(2)^2-4*1*c` = 0

4c = 2

c = `1/2`
0