Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kör Területe, Kerülete

Főoldal » Középiskola » Matematika
427
Csatoltam képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
1

a oldalú négyzet esetén: T=(a² · π) /4 - a²/2 és K=a · π

12 cm oldalú négyzet esetén:
T=12²·3,141592654:4-12²:2= cm²
és K=12· 3,141592654= cm
1