Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
473
41/15 b része a feladat. Előre is köszönöm ha valaki segít és válaszol!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,

A régi típusból: `26^2*10^4` = 6 760 000 féle lehet.

Az új típusból: `26^3*10^3` = 17 576 000 féle lehet.

b,

Ha nem ismétlődik:

A régi típusból: `26*25*10*9*8*7` = 3 276 000 féle lehet.

Az új típusból: `26*25*24*10*9*8` = 11 232 000 féle lehet.


Ha ismétlődik, akkor több lehet.
0