Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi S.O.S.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
462
Csatolom a képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. c=15
2. b=24
3. c=1
4. c= 41 
5. b=3,2
6. c=12,5
7. c=gyök alatt (1568/25)
8. nem létezik ilyen háromszög

Javaslom, hogy tanuld meg a Pitagorasz tételt, mert nyolcadikosként ez egy könnyű anyagrésznek számít!
1