Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
454
Elmozdulasvektor
Adott az: r1 vektor ( 2,5)
r2 vektor( 5,2)
Deltar=? =r2-r1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`vec(r_1)` = `(2,5)`

`vec(r_2)` = `(5,2)`

`Delta vec(r)` = `vec(r_2)-vec(r_1)` = `(5-2,2-5)` = `(3,-3)`
1