Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek nagyon sürgős

Főoldal » Középiskola » Fizika
423
Vezesd le,hogy 3,6 a váltószám a m/s és a km/h között.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
1 `m/s` = `(3600m)/(3600s)` = `(3600m)/(1h)` = `(3.6km)/(1h)` = 3,6 `(km)/h`
0