Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 7. suruseg :))

Főoldal » Általános iskola » Fizika
432
ha lehetne az 1. 2. 3. köszönom :) <3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
1,

a,

m = `rho*V` = `900 (kg)/m^3*1 m^3` = 900 kg

b,

V = `m/rho` = `(900 kg)/(900 (kg)/m^3)` = 1 `m^3`

2,

`rho=m/V` = `(96 g)/(80 cm^3)` = 1,2 `g/(cm^3)`

3,

`rho=m/V` = `(33kg)/(15 dm^3)` = 2,2 `(kg)/(dm^3)`.
0