Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segitsen lecives!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
563
8osztaly átválltások
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1, 27 `dm^2` + 112 `cm^2` = 2812 `cm^2`

2, 15 kg = 1512 dkg - 12 dkg = 15 000 g

3, 3 perc 11 másodperc = 191 másodperc

4, 36 dm + 3,4 m = 7 m

5, 555 dl - 54 l = 15 dl

6, 3 nap + 11 óra = 83 óra = 4980 perc

7, 23 kg = 670 dkg + 16,3 kg

8, 6 nap - 105 óra = 39 óra

9, 5 km - 43000 dm = 50000 dm - 43000 dm = 700 m

10, 13 l +14 `dm^3` = 27 `dm^3`

11, 3 nap + 18 óra = 90 óra

12, 19821 m = 27 km - 7179 m = 27 km - 71790 dm

13, 2013 l = 20 hl + 13 l

14, 16 h - 13 min = 947 min

15, 43,27 km = 43270 m = 50000 m - 6730 m

16, 16,5 hl + 32 l = 1682 l

17, 2013 s = 30 min + 213 s

18, 36,28 t = 36280 kg = 36320 kg - 40 kg

19, 12,4 dkg + 65 g = 189 g
0