Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
850
Mekkora annak a szabályos háromszögnek az oldala,aminek a területe 1 területegység?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
T = `(a^2*sin60)/2` = `(a^2*root()(3))/4` = 1

a = `root()(4/root()(3)` = `approx` 1,52 cm
0