Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Köszönöm aki segít

Főoldal » Általános iskola » Matematika
387

A, b, C,e
Felvételi feladatok
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
szöveges feladat
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, jobb oldali oszlop a dízel: 15+5+20+18 = 58 db

b, fehér: 47+50+13+15 = 125

fekete: 15+18+7+5 = 45

piros: 50+62+28+20 = 160

kék: 30+41+2+18 = 91

piros a legtöbb.

c, 2000 `cm^3`-es összesen: 13+7+28+2 = 50 db; ebből piros 28

28 az 50-nek a `28/50*100` = 56 %-a.
0