Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Racionális és irracionális számok (törtek)

Főoldal » Általános iskola » Matematika
391
Valaki tudna segíteni a h) feladatban?

Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`40/64` = `10/16` = `5/8` = `25/40` = `625/1000`

`9/15` = `(-6)/(-10)` = `3/5` = `(-30)/(-50)` = `(-9)/(-15)`
1