Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Angol discourse marker S.O.S

33
Nyelvvizsgázok következő héten és ilyen discourse marker-eket gyűjötök, de lehet rosszul helytelenül mondom de olyanokra gondolok hogy moreover however ... Nagyon fontos lenne mivel ezt beszédhez szeretném begyakorolni megtanulni használni.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Szia! Rengeteg mindent találhatsz az interneten. Akár ilyen töltelék szavakat, akár ritkábban használt szinonímákat is, amik sokat érhetnek a vizsgán. Kiírhatnék neked ide egy csomót, de szerintem sokkal jobban megmarad, ha te találod meg és tudod kötni valamihez, pl a rózsaszín hátterű lila csíkos képen volt. Olyan oldlakon járhatsz a legjobban, ahol angol is jelen van mint nyelv, mert több tartalom lesz hozzá, több ember készít. Gondolok itt a Pinterestre, ahova csak be kell írni angolul mit szeretnél pontosan és töménytelen mennyiségű dolgot kiad, vagy az Instagramra, ahol vannak kifejezetten angolt "tanító" oldalak sok ilyen/ehhez kapcsolódó képekkel tele hasznos dolgokkal. YouTube-on is vannak videók, ahol kiejtve is hallhatod, hátha az is segít.
Például:
https://www.instagram.com/p/CK1rP-4D3LM/?utm_medium=copy_link
https://pin.it/7jTVSrR
Vannak átfedések, de lassan, mindegyikben egy újat találva egy csomót össze lehet szedni.
0