Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 9. osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
443
Számítsd ki a következő hatványok értékét:
0,1¯⁴=
0,01¯³=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`0.1^(-4)` = `(1/10)^(-4)` = `10^4` = 10 000

`0.01^(-3)` = `(1/100)^(-3)` = `100^3` = `(10^2)^3` = `10^6` = 1 000 000
0