Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

NAGYON SÜRGŐS!!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
426
Ez a matek házim és fogalmam sincs hogy kell :(
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sürgős, Középiskola
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Intervallum:

A: x=[-4;6]

B: x=]-3;7]

Egyenlőtlenség:

A = `-4 le x lt 6`

B = `-3 lt x le 7`

Egyesítés: `A cup B`: [-4;7]

Metszet: `A cap B`: ]-3;6[

Különbség:

A\B: [-4;3]

B\A: [6;7]
0