Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ebbe tudna nekem valaki segíteni minél hamarabb kéne előre is köszönöm a válaszokat!!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
447
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`V_("gránit")` = `m/rho` = `(14.4kg)/(2.4 (kg)/(dm^3))` = 6 `dm^3`

`rho_("üveg")` = `m/V` = `(20.8kg)/(8dm^3)` = 2,6 `(kg)/(dm^3)`.
0