Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek. Tudna valaki segíteni előre is köszönöm. :)

Főoldal » Középiskola » Matematika
617
Egy 20 fős társaságban mindenki tart kutyát vagy macskát. 14en kutyát, 10en macskát gondoznak. Hány olyan ember van ebben a társaságban akiknek csak macskája van?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
14 fő tart kutyát, 10 macskát, ez 24; tehát 24-20=4 fő tart mindkettőt.

Tehát 14-4 = 10 fő tart csak kutyát és 10-4 = 6 fő tart csak macskát.
0