Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
380
Légyszíves segítenétek a megoldásban!Köszönöm előre is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
a,

természettudományi terem: `(9*b)` `m^2`

informatika terem: `(9*c)` `m^2`

folyosó: `(6*d)` `m^2`

tanári: `(9*e)` `m^2`

7.c.: `(10*f)` `m^2`

8.a.: `(10*g)` `m^2`

nyelvi labor: `(10*h)` `m^2`

szertár: `(7*e)` `m^2`

b,

1. T = `(9+6+10)*(a+b+c)` `m^2`

2. T = `(9+9+7)*(a+b+c)` `m^2`

3. T = `(9+6+10)*(e+f+g+h)` `m^2`

4. T = `(9+8+7)*(e+f+g+h)` `m^2`

5. T = `(9+6+10)*(d+e)` `m^2`

6. T = `(9+9+7)*(d+e)` `m^2`
0