Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok

Főoldal » Középiskola » Matematika
462
Valaki el tudná magyarázni, hogyan kell megoldani ezt a feladatot?
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Halmazok elemei: felsorolod az elemeket.

Halmazok elemszáma: hány eleme van a halmaznak?

A: {0;1}; |A| = 2

B: {1000;1001...9998;9999}; |B| = 9000

C: {j; f; m; á; j; a; sz; o; n; d}; |C| = 10

D: {0; 1; 2; ... `oo`}; |D| = `oo`
0