Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 13

Főoldal » Középiskola » Matematika
398
A 13-mas feladatra lenne szükségem.
Köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`6*6` = 36 lehetőség van.

2 - 1 lehetőség (prím)

3 - 2 lehetőség (prím)

4 - 3 lehetőség (nem prím)

5 - 4 lehetőség (prím)

6 - 5 lehetőség (nem prím)

7 - 6 lehetőség (prím)

8 - 5 lehetőség (nem prím)

9 - 4 lehetőség (nem prím)

10 - 3 lehetőség (nem prím)

11 - 2 lehetőség (prím)

12 - 1 lehetőség (nem prím)

Prím: 1+2+4+6+2 = 15-féleképpen nyerhet Gabi és 36-15 = 21-féleképpen Zsuzsi.
1