Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
424
Sziasztok ezekben a feladatokban szeretnék segítséget kérni! Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
23,

c,

2000 = `2*10^3`

3500 = `3.5*10^3`

2510 = `2.51*10^3`

3457 = `3.457*10^3`

4568 = `4.568*10^3`

2055 = `2.055*10^3`

7654,5 = `7.6545*10^3`

25,

A Föld sugara `approx` `6.4*10^6` m

a Nap sugara `approx` `7*10^8` m

a Hold sugara `approx` ` 1.7*10^6` m

a Föld-Hold közepes távolság `approx` `3.85*10^8` m

energia `approx` `3.456*10^(11)` t.
0