Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házifeladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
398
Sziasztok, ezt küldték el nekem hogy ez a házi feladat! Ki cenzúrázták a megoldást de remélem ti eltudjátok olvasni, és persze oldani! (Kellene a szamolád menete is!)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1

1,

p = 11; q=14,5; r = 0,5; s = 1

2,

110, 321, 532, 743, 954

3,

a, 6 kg 15 dkg = 615 dkg

b, 4,2 liter + 3,7 `dm^3` = 7,9 liter

c, `1/4` óra + `color(red)(50)` perc = 1 óra 5 perc

d, 5800 `cm^2` - `color(red)(17)` `dm^2` = 41 `dm^2`

e, 1,3 km + `color(red)(485)` m = 1785 m

4,

a,

Labdarúgás: 70

Kézi 30-nál idősebb: 51

Összesen 400

b,

Összes 15 évesnél fiatalabb: 62+36+22 = 120 fő

Vízilabda: 36 fő

%: `36/120*100` = 30 %-a választotta a vízilabdát.

d, C
1