Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szoveges feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
398
Csatoltam képet, segítsetek legyszi!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Sos!, Segíts!!
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1

8 zebrának: `30*8*x` = `(240*x)` kg

6 zebra és 7 antilop részére: `30*(6*x+7*(x-2))` = `180x+210x-420` = `(390x-420)` kg
0