Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Exponenciális függvény

Főoldal » Középiskola » Matematika
454
Hogyan ábrázoljuk ezt a függvényt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Alapfüggvény: y = `2^x`

y = `2^(2x)` zsugorítás az y tengely mentén kétszeresére

y = `(1/2)^(2x)` tükrözés az y tengelyre.
0