Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
1467
Sorold fel a 144 összes osztóját
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
144 = `2*2*2*2*3*3` = `2^4*3^2`

Akkor kell lennie `(4+1)*(2+1)` = `5*3` = 15 osztónak

1, 2, 3, 4, 6, 8, 9, 12, 16, 18, 24, 36, 48, 72, 144
0