Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 2 feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
404
A második feladatban kellene a segítség!
Köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

a, `3*2*1` = 6-féle, de értelmes mindig kevesebb. Pl: ért, tré

b, `4*3*2*1` = 24; értelmesek: erőd, dőre, redő

c, `5*4*3*2*1` = 120; értelmesek: rétem, rémet, méret, érmet, mérte, értem

d, `5*4*3*2*1` = 120; értelmesek: marok, makro, korma,

e, `6*5*4*3*2*1` = 720; értelmesek: száram, szárma, számra
1