Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
1144
5. Milyen messzire jut el a levegőben 5 másodperc alatt a hang terjedési sebessége 340m/s.
Nagyon köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
t = 5 s

v = 340 `m/s`

s = `v*t` = `5*340` = 1700 m = 1,7 km
1