Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
756
4. Mennyi idő alatt pusztít végig egy 100km hosszú sávot az a vihar, amelynek változatlan sebessége 42m/s?
Köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
v = 42 `m/s` = 151,2 `(km)/h`

s = 100 km

t = `s/v` = `100/151.2` = 0,6614 h = 39 perc 41 másodperc.
1