Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
997
3. Mennyi idő alatt tesz meg egy autó 20m/s változatlan sebességgel 36km hosszú utat?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
s = 36 km

v = 20 `m/s` = 72 `(km)/h`

t = `s/v` = `(36km)/(72(km)/h)` = 0,5 h

Fél óra alatt tesz meg az utat.
1