Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
1117
2. Mekkora utat tesz meg 10 másodperc alatt egy madár ha 36km/h sebességgel repül. Rajzold meg a mozgás ut-ido és a sebesség-ido grafikont.
Köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
t = 10 s

v = 36 `(km)/h` = 10 `m/s`

s = `v*t` = `10*10` = 100 m
1