Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
465
Tudna valaki segíteni? Csatoltam a képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, 900 m + 2,3 km = `color(red)(32000)` dm

b, `color(red)(120)` dl - 36 dl = 8,4 l

c, 230 g + 17 dkg = `color(red)(0.4)` kg

d, 2 `m^2` + 2 `dm^2` + 2 `cm^2` = `color(red)(2020200)` `mm^2`

e, 12 `dm^3` - 4200 `cm^3` = `color(red)(0.0078)` `m^3`

f, 336 óra + `color(red)(4)` nap = 18 nap
0