Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
519
AB=5cm
AC=12cm
SinB?

2:ABC
AB=20CM
DEpárhuzamosBC
AE=2,5cm
AD=?

3: ABCD
AC=14cm(átló)
D=6cm(távolság)
Mekkora az ABCD Területe?

4:Trapéz középvonalának k=12cm(számtani közép)
K=8cm,Mekkora a területe
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0