Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házi feladat, sürgős volna.

Főoldal » Középiskola » Matematika
409
2.1 Legyen 2 = (x | 1 ≤x < 18; x E Z; alaphalmaz és
• A= {2; 4; 6; 8; 10; 12}
•B= {bEZ|b= 2k; 4 < k<10; k EN}
•C= (a 20-nál kisebb, 3-mal osztható pozitív egész számok}
Soroljuk fel a következö halmazok elemeit:
a) C\B
e.) B\ (A\C)
b.)B\C
f.) (B(A) \C
C.)AN(BUC)
d.) CAB
g.) CI (AUB)
h.) AUCAB
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, házifeladat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0