Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

SOS SEGÍTENE VALAKI HELYESEN LEFORDÍTANI ELŐRE IS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM

230
Magyarországon számos látnivaló, található országunk bármely szegletében. A nagyobb városokban mint pl: Pécsen, Szegeden, Sopronban, Debrecenben, Miskolcon már jártam. Emellett a középiskolával többször ellátogattunk már Budapestre ahol számos látnivalót megcsodálhattunk amikor végzősek voltunk 3 napra mentünk. Első nap megtekintettük a Budai várat, illetve a Gellért hegyet. Második nap a Hősök terét jártuk be, illetve a parlamentet néztük meg. Zárásképpen utolsó nap pedig a Terrorházba látogattunk el. Ez egy nagyon kedves élmény számomra. Nyáron általában többször elmegyünk kirándulni hétvégente pl: Túristvándi vízimalomhoz, Tiszadobi Andrási kastályhoz, illetve az egyik kedvenc helyem Tokaj ahová többször elmegyünk nyáron mert számos zenei rendezvény, program van nem mellesleg ottvan a legfinomabb halászlé is. Nyíregyházán pedig az egyik kedvenc helyem az Európa szinte elismert állatkert amely 5000 hektáron terül el. Igazán különleges állatok vannak az országban egyedül csak itt pl: indiai elefánt, komodói varánusz.

Nem jártam még Angliában, de nagyon szeretnék majd elmenni oda nyaralni, akár egy városnéző program keretében is.Mindenképp szeretném megnézni a Londoni Towert, Windsori kastélyt, Big Bent,illetve a Stonhenge-t is. Ha ott járnék semmiképp nem hagynám ki az igazi angol reggeli megkóstolását sem ami: tojást, babot,bacont,kolbászt paradicsomot,gombát, kenyeret tartalmaz.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

0