Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
419
1. Rajzolja föl bázisvektoraival, az a(-3 ; 2) vektort!

2. Írja fel az A(3 ; 1) és a B(9 ; 5) pontokon átmenő egyenes egyenletét!

3. Ábrázolja és jellemezze a valós számokon értelmezett h(x)=2 függvényt!
Oldja meg az egyenletrendszert:
{4x-3y=6
{2x+y=4
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0