Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
417
1. Alakítsa szorzattá a következő kifejezést: !
2. Mit nevezünk a háromszög súlyvonalának, illetve súlypontjának? Milyen arányban osztják egymást a súlyvonalak?
3. A négyjegyű számban x helyére milyen számjegy kerülhet, hogy a szám osztható legyen 3-mal?
4. Ábrázolja az A={2; 5; 7; 8} a B={3; 5; 6; 8} és a C={4;6;7;8}halmazokat Venn–diagramon! Vegye figyelembe a halmazműveleteket!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0