Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni?:C

Főoldal » Középiskola » Matematika
406
Számítsa ki a háromszög szögeit, csúcsait, kerületét, területét,
súlypontját, köré írható körének egyenletét, ha oldalegyeneseinek
egyenlete: 7x+3y=33; 2x-3y=-6; 5x+6y=-15.Kö
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0