Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Az elektromágneses erő kifejezése:

Főoldal » Általános iskola » Fizika
520
Az elektromágneses erő kifejezése:
a) F = B · I · l · cos α;
b) F = B · I · l·sin α;
c) F = B · l · sin α
d) F = B · I · l.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

0