Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Oldjuk meg az egyenlő együtthatók módszerével az R x R kiindulási halamzon a következő egyenletrendszereket? 2. feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
388
A két zárójel egybe van nyitva mindenhol
25. a)
{28x+35y+3 = 0
{12x+15y+25 = 0

b)
{21x-9y+3 = 0
{4x-5y+17 = 0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0