Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Oldjuk meg az egyenlő együtthatók módszerével az R x R kiindulási halamzon a következő egyenletrendszereket?

Főoldal » Középiskola » Matematika
553

A két zárójel egybe van nyitva mindenhol
24. a)
{7x-3y = 15
{5x+6y = 27

b)
{12x+16y+1 = 0
{15x+20y+10 = 0

Előre is köszönöm a segítséget
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0