Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget Kérek matekba

Főoldal » Általános iskola » Matematika
822
Az egyes feladatokban a függvények grafikonjait közös koordinátor- rendszerben,

Határozd meg az értelmezési tartomány, és az értékkészletet:
Melyik egyenes arányosság?
Melyik elsőfokú, melyik nulladfokú (konstans) függvény?
Egy-egy feladatban hasonlítsd össze a grafikonokat
Melyik növekvő melyik csökkenő függvény?

FELADAT


A, e: R-R e(x)=x
f: R-R f(x)=3x
h: R-R h(x)=4x
g: R-R g(x)=-3x

f: R-R x-2,4+3
h: Z-Q x(-1,5x) -5
g: Q-Q x-(-0,6) + 5
i: R-Z i(x)=-5

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-2
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0