Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
482
Sziasztok!Segítsetek mert nem tudom!
A függvényeknél járunk:
Táblázat elkészítése után ábrázold:
x€[-4;+10]
f(x)=x
g(x)=3x
h(x)=-4
i(x)=-2x
j(x)=egy ketted x
k(x)=-egy harmad x
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0