Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika SOS!

Főoldal » Középiskola » Fizika
383
Egy m = 0,2 kg tömegü, v = 1 m/s sebességü golyó vizszintesen halad, majd egy D = 200 N/m
rugóállandójú rugóba ütközik melyet összenyom. Mekkora lesz a rugó legnagyobb
öszenyomódása?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0