Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házi feladat!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
495
Mely az A'B'C'D téglalapok hasonlóak az ABCD téglalaphoz, ha AB=4cm AD=5cm és

a) AB=2cm AD=2,5cm
b) AB=4cm AD=5cm
c) AB=3cm AD=6cm
d) AB=48mm AD=60mm
e) AB=2,8 AD=3,5cm
f) AB=32mm AD=45mm

A válaszokat előre is köszi szépen. :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
geometria
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0